Суддя сфальсифікувала документи - партія Луценка

П'ятниця, 17 серпня 2012, 18:40

Суддя Печерського суду Анна Медушевська фальсифікувала документи, аби у вироку, винесеному екс-міністру Юрію Луценку склалися всі пазли.

Про це у п’ятницю повідомляє прес-служба "Народної самооборони", оприлюднивши вирок Печерського суду від 17 серпня.

"Основною тезою захисту екс-міністра в процесі Луценка було те, що рішення про дозвіл на прослуховування телефонів Валентина Давиденка, колишнього водія екс-заступника голови СБУ Володимира Сацюка, дав Апеляційний суд Києва", - зазначили в партії.

 

"Це рішення, нагадаємо, до цього моменту ніким не скасоване і не опротестоване. Більше того, це рішення не має жодного зв’язку із документом, який підписав міністр внутрішніх справ Юрій Луценко", - запевняють соратники Луценка.

"Як Печерський суд Києва в особі судді Медушевської вийшов із цієї ситуації?

 

Суддя Медушевська не довго мучилася - просто сфальсифікувала документи! Так, вона стверджує у тексті вироку, що в поданні до Апеляційного суду було посилання на постанову Луценка", - уточнили в прес-службі.

"Народна самооборона" уточнює, що в поданні Генпрокуратури до суду про цей документ не йшлося. В якості підтвердження партія опублікувала на своєму сайті скани документів.

 

"Тому, хто знайде у поданні таке посилання, ми гарантуємо місце факіра-ілюзіоніста у цирку Дю солей із посадою судді печерського районного суду Києва на півставки", - підсумували в партії.

Як відомо, у п'ятницю суд визнав Луценка винним в організації незаконного стеження за водієм колишнього першого заступника голови СБУ Володимира Сацюка Валентином Давиденком. Суд засудив Луценка до 2 років обмеження волі з поглинанням цього терміну попереднім.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...