Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Дніпродзержинську не дозволили повісити "покращений" плакат з бабусею і котом

Четвер, 23 серпня 2012, 13:22

У Дніпродзержинську знову планувати повісити плакат з антивладною агітацією – "з бабусею і котом", але наклеїти його на білборд не дозволила власниця щита Олена Дзарасова.

Про це повідомив автор плаката Максим Голосний, повідомляє Радіо Свобода.  

За його даними, напередодні працівники почали наклеювати на щит верхню частину плаката, однак Дзарасова зупинила ці роботи.

Вона повідомила, що є власницею рекламного щита і не має ніяких юридичних відносин з рекламною агенцією "Апельсин", з якою раніше Голосний уклав договір на розміщення реклами. Того ж дня білборд із "бабусею і котом" заклеїли іншою рекламою. 

Як розповів Голосний, новий плакат повинен був мати схожий дизайн, тільки замість слів "Взнала, що внук проголосував за "регіони" був напис "Покращено цензурою".

 



У рекламній агенції "Апельсин" за телефоном, вказаним на сайті повідомили, що ніякого стосунку до білборда, де Голосний збирався розміщувати рекламу, не мають.

Як відомо, білборд з зображення бабусі і кота і написом "Взнала, що внук голосував за "регіони", переписала хату на кота" з’явився у Дніпродзержинську на Дніпропетровщині 10 серпня. Однак за кілька днів його заклеїли.

Олена Дзарасова, яка назвала себе власницею рекламного щита, у відеозверненні пояснила, що білборд заклеїли "через нецензурне слово". Будь-який тиск із боку влади вона заперечує.

Водночас замовника реклами Голосного оголосили у розшук за підозрою у розтраті майна. Сам він називає справу "політичним переслідуванням".

Фото Радіо Свобода

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування