Міліція каже, що порушила справу проти автора борда з бабусею за розтрату майна

Четвер, 16 серпня 2012, 09:10

Міліція заявляє про відсутність зв'язку між розшуком колишнього голови Єлизаветівської сільської ради Дніпропетровської області Максима Голосного й скандалом через бігборд з бабусею і котом.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби Управління Міністерства внутрішніх справ Дніпропетровської  області.

"Інформація про те, що громадянин Голосний М. І. є автором біг-борду на автотрасі біля м. Дніпродзержинськ,  який спрямований проти однієї із політичних партій та в зв’язку з чим відносно нього порушено кримінальну справу та оголошено у розшук, не відповідає дійсності.", - сказано в повідомленні.

Міліція наголошує, що справа, по якій зараз проходить Голосний, порушена 21 листопада 2011 року за фактом привласнення й розтрати майна Єлизаветівської сільради Петриківського району.

Проти Голосного справу перекваліфікували лише 26 липня цього року і за привласнення, розтрату майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем.

"Слідчим була винесена постанова про притягнення його в якості обвинуваченого. У зв’язку з тим, що місцезнаходження Голосного М. І. не було встановлено, 27 липня п. р. він був оголошений у розшук", - сказано в повідомленні.  

Голосний був головою Єлизаветівської сільради Петриківського району.

Як відомо, Голосний є автором бігборда, на якому були зображені бабуся з котом і напис "Довідалася, що онук проголосував за "регіони". Переписала будинок на кота".

Бігборд був розміщений у Дніпродзержинську. Як раніше повідомлялося, губернатор Дніпропетровської області Олександр Вілкул вимагав зняти білборди, які агітують проти діючої влади, - у тому числі й рекламний плакат з пенсіонеркою й котом. 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування