Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Український тиждень" скуповували люди Порошенка і Ложкіна?

Понеділок, 10 вересня 2012, 15:22

"Український тиждень" звинуватив медіа-холдинг UMH Бориса Ложкіна в скуповуванні накладу журналу і перешкоджанні його розповсюдженню.

Про це повідомляє Тиждень.ua.

Працівники точок роздрібної мережі розповсюдження періодики в метрополітені повідомили, що масово скуповували примірники №36 журналу "ті самі люди, що постачають журнал "Кореспондент".

Як відомо, "Кореспондент" де-юре перебуває у власності Петра Порошенка, але де-факто управління виданням здійснюють структури Українського Медіа Холдингу (UMHGroup).

Також стало відомо, що деякі дистрибуторські мережі взагалі не розпочинали продажу №36 "Українського тижня".

Зокрема, представники ТОВ "Преса Трейд" (Київ, мережа розповсюдження у супермаркетах) повідомили, що не змогли розпочати реалізацію журналу з "технічних причин", хоча інша періодика в їхній мережі з’явилася вчасно.

Працівники фірми "Твоя Преса" (Харків) стверджують, що "номер не вийшов", хоча наклад для харківських реалізаторів також надійшов у належні терміни. Читачі з Одеси повідомляють, що свіжого числа "Українського тижня" немає й у місцевій мережі "Горпресса". Усі згадані дистрибутори контролюють структури UMHGroup.

Нагадаємо, у п’ятницю "Український тиждень" заявив, що наклад журналу №36 скуповують невідомі.

Обкладинка журналу й одна з ключових статей присвячені темі маніпуляції в українських ЗМІ та монополізації медіа-ринку.

На обкладинці зображені: Віктор Янукович, Дмитро Фірташ, Рінат Ахметов, Петро Порошенко та Борис Ложкін. Про компанію останнього також ідеться у статті "Хто створив маніпулятивну систему ЗМІ".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування