Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Білборди "УДАРу" в регіонах продовжують поливати фарбою

П'ятниця, 14 вересня 2012, 13:32

В ніч на 14 вересня в Черкасах невідомі пошкодили близько двох десятків білбордів із зображенням Віталія Кличка, заливши їх фарбою.

Про це повідомляє прес-служба "УДАРу".

Із 60 білбордів, що знаходяться у Черкасах та на околицях, третина заляпана фарбою червоного, зеленого, синього кольору. Водночас поряд із політичною рекламою "УДАРу" стоять рекламні щити інших партій, проте їх зловмисники не чіпали.

 

"Якщо раніше "УДАР" стикався з поодинокими випадками псування зовнішньої реклами, то в Черкасах ситуація набула широкого розмаху", -, зазначає голова Черкаської обласної організації "УДАР" Віталій Іляшенко.

Він переконаний, що провокація була заздалегідь спланована.

 

"Все це відбулося перед вихідними, аби ми не встигли надрукувати та поклеїти нові борди", - сказав він.

За словами Іляшенка, зараз партія визначає точну кількість зіпсованих бордів та готує звернення до правоохоронних органів.

Іляшенко також повідомив, що в п'ятницю о 16:00 на Соборній площі Черкас відбудеться акція протесту черкаських "ударівців" проти свавілля влади. Він закликав приєднуватися до акції всіх, хто "більше не може терпіти нахабність влади".

Як відомо, напередодні у Білгород-Дністровському Одеської області невідомі зіпсували два білборди із зображенням кандидата від партії "Удар" Ігоря Белінського перед візитом Віктора Януковича.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: