"Удар": на Одещині зачищають білборди до приїзду Януковича

Четвер, 13 вересня 2012, 17:45

У Білгород-Дністровському Одеської області невідомі зіпсували два білборди із зображенням кандидата від партії "Удар" Ігоря Белінського.

Невідомі замазали на борді особу кандидата чорною фарбою, повідомляє прес-служба партії.

"Це не просто банальне хуліганство, а саме брудна політична провокація. Ми вже звернулися в міліцію Білгород-Дністровського із заявою за фактом псування зовнішньої реклами. Втім, я майже впевнений, що зловмисників не знайдуть, тому що такі підлості по відношенню до агітації "Удару" вигідні владі", - заявив він.

 

Тим часом, за інформацією кандидата в народні депутати України по 140-му мажоритарному округу Сергія Білюк, влада чинить тиск на рекламні агентства його округу, вимагаючи заклеїти всі носії реклами, на яких розміщена передвиборча агітація будь-яких партій, окрім Партії регіонів.

 

Таким чином, місцева влада готуються до візиту Віктора Януковича, який намічений на 18 вересня.

"Один з білбордів партії "Удар", що розташований на трасі в районі смт Хлібодарське, виявився заклеєний рекламою кандидата-мажоритарника від Партії регіонів. С рекламним агентством у нас укладено договір про розміщення зовнішньої реклами до 26.10.2012 року", - розповів Білюк.

"Рекламісти поки не дали нам виразного пояснення з приводу події. У нас є інформація про розпорядження заклеїти білборди "Удару" агітацією Партії регіонів. В Іллічівську, Овідіополі, Біляївці і Теплодарі, а також вздовж Київської траси не повинно бути ніякої агітації, крім агітації Партії регіонів", - додав він.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування