Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кримські мусульмани провели мітинг проти скандального фільму

Четвер, 27 вересня 2012, 13:22

700 прихильників мусульманської громади "Давет" провели мітинг у Сімферополі, протестуючи проти фільму "Невинність мусульман".

Акція почалася близько 10:00 на площі перед Палацом культури профспілок, повідомляють Українські новини.

Учасники мітингу тримають у руках транспаранти з написами: "Тільки халіфат може помститися за честь посланника Аллаха гідним образом", "Агов, ненависники ісламу й мусульман, знайте - покарання Аллаха неминуче", "Честь пророка - наша честь", "Америка, Мухаммед чистий, принижена ти".

 Фото nr2.ru

"Жоден мусульманин у Криму, Україні, у світі не має права залишатися осторонь. Ми зібралися, щоб висловити протест західній антиісламської кампанії. Вороги Аллаха випустили огидний фільм, у якому оббрехали його честь. Кепський, мерзенний фільм, який подивилися деякі з нас, неможливо дивитися ні хвилини", - сказав один із організаторів мітингу Руслан Аблямітов.

Мусульмани періодично скандували: "Аллах акбар!", "Немає бога крім Аллаха, і Мухаммед пророк його!"

Як відомо, хвиля протестів почалася 11 вересня в Єгипті та охопила весь мусульманський світ.

Пізніше в Лівії було атаковане американське консульство в Бенгазі. Озброєна група ісламістів обстріляла будівлю з гранатометів і підпалила її. В результаті загинув американський посол у Лівії Кріс Стівенс, співробітник прес-служби держдепу Шон Сміт, а також двоє морських піхотинців, що, імовірно, охороняли посла.

Обурення викликав фільм "Невинність мусульман", що вийшов в США, який по всьому світу сприйняли як образу ісламу.

Уряд США заперечує причетність до появи скандального фільму.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування