"Регіонал" на Луганщині пообіцяв "відірвати голову" журналістці. Міліція обіцяє розібратись

П'ятниця, 28 вересня 2012, 13:48

Після спілкування з депутатом від Партії регіонів Ровеньківської міськради та директором місцевого ринку Давидом Бліадзе журналістку телеканалу РТВ госпіталізували.

Про це повідомляють Ровеньки-медіа.

"Сьогодні нашого журналіста забрала "швидка". Після розмови з директором ринку депутатом міської ради Давидом Бліадзе стан її здоров'я погіршився. В даний час кореспондент "Ровеньківських вістей" госпіталізована", - повідомляє телеканал.

Журналісти попросили депутата прокоментувати: чому на ринку демонтували частину молочних рядів. Проблему підняли самі ринковики. Вони й звернулися до журналістів з питанням про так зване "ущільнення" молочників.

До того ж Центральний ринок не є приватною власністю особисто Давида Бліадзе, а сам директор ДП "Ровеньківський ринок" - посадова особа і несе за свої дії та рішення відповідальність.

Чиновник одразу перейшов на крик та погрози, лайку та нецензурщину.

Знімальну групу вигнали з кабінету. Спілкування з депутатом оператор записала на камеру.

Як повідомляють "Луганськ. Коментарі", співробітники Ровеньківського міськвідділу міліції (Луганська область) проводять перевірку за фактом погрози журналістам телекомпанії "РТБ" та газети "Вперед-Ровеньки"

У міліції зазначили, що цей факт зареєстрований. Зараз проводиться дослідча перевірка, за результатами якої буде прийнято процесуальне рішення, згідно з чинним законодавством.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News