Прокуратура перевірить, чи справді тиснули на кривдника Макар

П'ятниця, 7 вересня 2012, 12:24

Прокуратура перевірить звинувачення Євгена Краснощока у чиненні на нього морального і фізичного тиску, аби примусити його взяти на себе убивство Оксани Макар.

Таке рішення оголосила на засіданні суду у п’ятницю головуюча у процесі суддя Олена Селіванова, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

"Оскільки підсудний Краснощок заявляє, що його били текою з паперами по голові під час допиту в центральному РВВС, погрожували розправою над донькою і дружиною і намагалися підкупити з метою пом’якшення вини Присяжнюка, прийнято рішення про проведення перевірки даних фактів. Її буде проведено до 18 вересня" - сказала суддя.

6 вересня Євген Краснощок заявив у суді, що взяв на себе провину в убивстві Оксани Макар, бо інший підозрюваний у цій справі - Максим Присяжнюк - погрожував його дружині і доньці, а під час перших допитів на досудовому слідстві один із оперуповноважених бив його по голові текою з паперами, щоб домогтися потрібних свідчень.

Як відомо, Євген Краснощок, Артем Погосян і Максим Присяжнюк звинувачуються у тому, що 10 березня згвалтували Оксану Макар, намагалися її задушити, а потім спалити. Тоді дівчина вижила, та за три тижні померла у Донецькому опіковому центрі.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування