Катеринчук каже, що матір Макар спеціально дискредитують

Вівторок, 15 січня 2013, 13:49

Історія з кримінальною справою проти матері Оксани Макар спеціально роздмухується у ЗМІ.

Про це написав у Facebook один із представників матері загиблої у суді депутат Микола Катеринчук.

"У кримінальному переслідуванні матері Оксани Макар прослідковується чиясь рука. На це вказують низка інформаційних повідомлень в різноманітних засобах масової інформації: телебачення, газети, радіо. Нині мені важко стверджувати хто саме стоїть за цим брудом, але я не виключаю, що таке загострення питання про моральні якості загиблої від рук насильників не випадкове", - написав він.

"Я добре знайомий зі справою, оскільки працював у суді як представник потерпілої сторони і маю достатньо підстав для таких висновків. Ще під час суду ми вивчали один протокол, де йшлося про звинувачення на адресу матері загиблої. Однак суд відкинув їх", - нагадав депутат.

На його думку, говорити про моральні якості Оксани Макар після того, що з нею сталося взагалі не варто.

"Не можна такого масштабу злочини проти людини зводити до з’ясування того, хто і як виховувався та де виріс. Якщо говорити про таке - то виходить, що безхатченків просто так можна вбивати. Вибачте, але в країні, де проявляють більшу турботу про безпритульних собак аніж про людей, варто задуматися про загальний рівень захисту громадянина та збереження його життя", - зазначив він.

Як відомо, правоохоронці повідомили, що провадження проти матері Макар Тетяни Суровицької закрите.

Раніше Катеринчук в коментарі УП не виключав, що звинуваченя правозахисниці Олени Кабашної спеціально поширються у ЗМІ перед апеляцією.

Раніше в одній з версій Кабашна написала, що Макар ніхто не вбивав, а вона сама заповзла у підвал і згоріла там через пластикову пляшку.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування