Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Європейський генсек нічого не говорив про моніторинг України

П'ятниця, 12 жовтня 2012, 18:33

Генсек Ради Європи Торбйорн Ягланд не торкався теми моніторингу України з боку Ради Європи, а його позиція стосовно України залишилася незмінною.

Як повідомляє "Інтерфакс-Україна", про це повідомив прес-секретар генсека Даніель Холтген, коментуючи інформацію, що з'явилася з посиланням на зустріч Ягланда з колишнім українським омбудсменом Ніною Карпачовою.

"Він не торкався теми моніторингу. Не йому говорити, чи буде продовжений моніторинг - це справа Парламентської асамблеї Ради Європи. Він сказав, що буде продовжувати стежити за розвитком ситуації в Україні", - передав слова генсека Холтген.

Прес-секретар Ягланда також повідомив, що генсек розпочав розмову з того, що привітав програму про співпрацю між Україною та Радою Європи, яку він представив на початку вересня в Києві.

"Це була довга розмова, але він не змінював свого бачення щодо України, він говорив ті самі речі, що й завжди", - підкреслив Холтген.

Раніше в ЗМІ була поширена інформація з критикою Ягланда на адресу Києва і слова про те, що Рада Європи не буде знімати Україну з моніторингу.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування