"Регіонал" Яценко став фігурантом ДТП і каже, що його хотіли вбити

Субота, 13 жовтня 2012, 20:07

На Черкащині сталася ДТП за участю агітаційного мікроавтобуса народного депутата від Партії регіонів і кандидата Антона Яценка.

Як повідомляє ТСН, аварія сталася на трасі Вінниця - Кіровоград поблизу заправки.

 

 

За словами свідків, агітаційний мікроавтобус Яценка "Тойота" спочатку пішов на обгін фури, а потім, без попереджувальних сигналів, різко загальмував, зупинившись біля "Мерседеса", який стояв на узбіччі.

Щоб не розчавити "Мерседес", водій вантажівки різко загальмував і авто на слизькому шляху розвернуло та викинуло на зустрічну смугу. Там фура зіткнулася з "Камазом", а потім відкотилась і притисла "Мерседес".

Мікроавтобус "Тойота" з місця ДТП одразу ж поїхав. А водія фури в тяжкому стані "швидка" доправила до уманської міської лікарні.

Самого Яценка на місці аварії ніхто не бачив, але за кілька годин після ДТП кандидат у народні депутати заявив, що у цьому ДТП його намагалися вбити, і він вже звернувся з офіційною заявою до МВС.

Яценко говорить, що на місце пригоди через 10-15 хвилин приїхав кандидат, що балотується на тому ж окрузі, що й він.

"КАМАЗ, який віз зерно і фактично, на мою думку, міг спричинити цю аварію, належить людині, яка, за даними деяких ЗМІ, може знаходитися під контролем кандидата в депутати", - говорить Яценко.

"На відео можна побачити: намагалися вдарити мікроавтобус, в якому я їхав, і мікроавтобус просто трохи раніше поїхав, і вдарили стоячу машину, яку ми використовували", - зазначив депутат.

Він звернувся до правоохоронних органів з проханням перевірити інформацію щодо можливого замаху на його життя як кандидата в депутати і діючого народного депутата.

За даним фактом порушена кримінальна справа за частиною 1 статті 286, проводиться розслідування.

Як повідомлялося, 1 вересня з'явилася інформація про ДТП, яке нібито спричинив автомобіль Яценка. Однак нардеп заявив, що не був на місці події, а автомобіль належить його сестрі. Пізніше експертиза підтвердила, що Яценка не було в авто.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News