Прокаєва вже відмовляється від своїх слів про хабар Кулиняку

Понеділок, 15 жовтня 2012, 14:40

Колишня заступник гендиректора заповідника Києво-Печерська Лавра Влада Прокаєва відмовляється від своїх слів про те, що дала хабар міністру культури Михайлу Кулиняку.

Про це вона сказала в інтерв’ю "Світському життю".

Коментуючи свої звинувачення на адресу колишнього гендиректора заповідника Вікторії Лісничої у тому, що та взяла хабар у розмірі 50 тисяч доларів для Кулиняка у якості "винагороди" за посаду, Прокаєва заявила:

"Насправді все було не так. Дійсно, якийсь час тому я позичила громадянці Лісничій суму у 50 тисяч доларів на розвиток програм заповідника. Вікторія Миколаївна, до якої я звернулася якийсь час по тому і попросила відзвітувати, куди ж вона витратила ті гроші, які вона позичала, мені сказала: "Ви отримали посаду? До побачення!".

"Я вже сама заплуталася у цій ситуації і в тих фактах, які говорить громадянка Ліснича, коли вона звинувачує і міністра, звинувачує і мене", - додала екс-модель.

Прокаєва також заявила, що нещодавно розлучилася зі своїм чоловіком бізнесменом Сергієм Прокаєвим.

У свою чергу Ліснича заявила, що після звільнення з посади гендиректора Лаври у неї "роботи ще побільшало".

"Я зараз балотуюся до Верховної Ради. Попросили мене люди, колектив заповідника, щоб захищати їх і боротися за справедливість…" – заявила вона.

На закид телеведучої, мовляв, балотування до ВР це величезні гроші - за чутками, від 7 до 10 мільйонів доларів, Ліснича відповіла:

"Я іду як самовисуванець і кошти мені перераховують друзі з усіх регіонів України: це і Харків, і Донецьк…"

Детальніше читайте на ТаблоID

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...