Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров у Харкові відкриє Музей Партії регіонів

Вівторок, 16 жовтня 2012, 16:02

Голова Партії регіонів, прем'єр-міністр Микола Азаров на цьому тижні відкриє музей Партії регіонів у Харкові.

Про це під час телемосту Київ-Харків 16 жовтня заявив заступник голови Харківської обласної організації ПР Євгеній Савін, повідомляє УНІАН.

"Відкриємо музей Партії регіонів на цьому тижні в присутності лідера партії", - сказав Савін, додавши, що музей з'явиться в приміщенні Харківської обласної організації ПР.

У зв'язку із цим він відзначив, що за час свого існування ПР проходила різні періоди, були періоди коли партії було дуже складно.

"У кожного партосередку, у кожної парторганізації є своя історія, а це дуже серйозно, коли людина може прийти й подивитися те, що було, показати своїм молодим бійцям, яких він привіз в обласну організацію, як це починалося. Це така спадкоємність зубрів, які в партії перебувають. Ми говоримо: ми пам'ятаємо й шануємо наших товаришів, які починали партію, які пройшли 2004 рік, які пройшли 2005 рік", - сказав Савін.

"Перші повідомлення про те, що обласна організація Партії регіонів створить музей, викликала реакцію ЗМІ, що ПР... нафталіном. Нехай сміються, це їх особисті проблеми", - відзначив Савін.

Як повідомлялося раніше, у музеї Кам'янця-Подільського виставили стакан та ручку, якими користувався президент Віктор Янукович.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування