Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Конкурент масажиста Азарова каже, що його намагаються зняти з виборів

Вівторок, 23 жовтня 2012, 10:27

Конкурент масажиста Миколи Азарова по округу заявляє про незаконні намагання зняти його з виборів за особистою вказівкою прем’єр-міністра.

Про це кандидат у депутати Павло Різаненко написав на своїй особистій сторінці у Facebook.

"З достовірних джерел мені в суботу ввечері повідомили що по "результатам приїзду Азарова" відбувався "розбор польотів" за участі прем’єр міністра - Азарова, голови ОДА Київщини - Присяжнюка, голови Броварської РДА – Іваненка та мера Броварів – Сапожка", - написав кандидат.

За його словами, розглядали ситуацію по округу 97 з центром в місті Бровари, де від Партії Регіонів балотується Микола Федоренко, "якого в Броварах величають не інакше як "масажист Азарова".

"Після того як Батьківщина зняла по цьому округу свого кандидата Олега Кищука на підтримку кандидата від УДАР-у – тобто мене, ситуація для пана Федоренка перетворилась з неможливої в безнадійну", - вважає Різаненко.

За його словами, після приїзду у Бровари Азарова, до голова київської ОДА Анатолій Присяжнюк отримав "наганяй від прем’єра, і в той же вечір до мене надійшла інформація що головою КОДА віддано "наказ" зняти мене з виборів".

За його словами у вівторок було подано три адміністративні виборчі позови ОВК проти "Інформаційного агентства "Інформ", редакції громадсько-політичної міськрайонної газети "Трудова Слава" та районного інформаційного агентства, де скрізь він залучений як третя особа.

"Всі позови однакові по суті, всі ці ЗМІ опублікували 20 жовтня інформацію, що я не відповідаю вимогам кандидата в депутати та відповідно не маю права балотуватись", - сказав кандидат.

"І хоча формально позовні вимоги ОВК звучать як "визнати дії" ЗМІ протизаконним та протиправними, основна прихована мета встановити рішенням суду факт начеб то моєї невідповідності вимогам кандидата в народні депутати для подальшого скасування моєї реєстрації в ЦВК", - вважає Різаненко.

Як відомо, раніше "Батьківщина" у 97 окрузі зняла свого кандидата на користь "ударівця" Різаненка. Його конкурентом є масажист Азарова Федоренко.

У суботу під час виступу Азарова у Броварах охорона не пускала журналістів і довірених осіб кандидатів на виборчу дільницю в тій же будівлі.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
19:43
Генштаб: на фронті за день майже 80 бойових зіткнень, більше 20 атак на Авдіївському напрямку   
19:43
У Центробанку РФ стверджують, що конфіскація заморожених активів не вплине на фінстабільність Росії
19:42
Естонська розвідка: Ймовірність розвалу української оборони зменшується
19:35
Столтенберг: Російські шпигуни в країнах НАТО не завадять підтримці України
19:24
Підприємці Харківщини зможуть отримати вдвічі більший грант від держави на розвиток
19:20
відео, ОновленоЕвакуація лікарень у Києві: Кличко показав відео вивезення пацієнтів
19:20
СБУ назвала білоруські погрози київським лікарням проявами ІПСО
19:04
"Саду Квілінського більше немає": що відомо про засновника господарства, який загинув на війні
18:57
Samsung планує додати в One UI 6.1.1 функцію ШІ-відео
18:53
Держсекретар США пригрозив Китаю новими санкціями в разі підтримки війни Росії
Усі новини...