Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Криму для Януковича закопали квіти і повісили прапори

Вівторок, 23 жовтня 2012, 12:49

У Сімферополі, очікуючи приїзду президента Віктора Януковича, на стовпах уздовж доріг по шляху проходження кортежу розвісили прапори із символікою Партії регіонів.

Гирлянду з біло-блакитних стрічок також зав'язали на дорожніх огородженнях. А в центрі Сімферополя в терміновому порядку взялися висаджувати в клумби квіти, передає сайт "Крим.Комментарі".

 

В клумбах поблизу Кримського академічного російського драматичного театру імені Горького спішно висаджують кущові дубки, причому закопують їх прямо в горщиках.

 

Перехожі сміються і кажуть, що президент поїде - квіти викопають.

Янукович прибув до столиці Криму з робочою поїздкою і відвідав перший об'єкт - Навчальний центр Державної служби зайнятості Криму.

Огляд об'єкту тривав недовго - менше хвилини. У великий басейн перед приїздом президента занурився водолаз і продемонстрував свої вміння пірнати, поки для Януковича проводили коротку екскурсію. При цьому президент залишався без емоцій.

 У супроводі прем'єра Криму Анатолія Могильова, міністра освіти Дмитра Табачника, а також мера Сімферополя Віктора Агєєва Янукович пішов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: