"Регіонал" придумав нову схему примусу голосування студентів?

Вівторок, 23 жовтня 2012, 19:53

Декани факультетів Національного авіаційного університету вмовляють студентів голосувати за кандидата від Партії регіонів Максима Луцького.

Про це кореспонденту "Української правди" розповіли студенти НАУ.

"Декани факультетів відкрито агітують серед студентів за їхнього проректора Луцького", - зазначає джерело.

"Відбувається все наступним чином: декани, зокрема Литвиненко Олександр та Сидоров Микола, ходять на лекції потоків (де найбільше студентів) і наполягають, щоб студенти голосували за "свого кандидата", - уточнили в НАУ.

"Потрібно голосувати за "нашого" представника - буде хороша зарплата, стипендія, комп'ютери. Ви ж розумієте, що Луцький - це "наша" людина", - рекламують Луцького декани.

Декан Сидоров навіть "бідкався", що йому доведеться близько двадцяти разів ходити з агітацією до студентів.

"Правда, цю агітацію доволі витончено замасковано - декани начебто приходять повідомити, що в університеті для студентів безкоштовне навчання на сисадмінів. А потім два-три речення, що скоро вибори…", - вказують студенти.

Крім того, джерело в НАУ повідомляє, що "старостам гуртожитків поставили вимогу, щоб до 11 години всі студенти проголосували - "організуйте, як хочете".

"Завідуючим кафедр роздали списки студентів і працівників ВУЗу, які голосують у рідному для Луцького Солом'янському районі. Завідуючі повинні забезпечити явку", - уточнили студенти.

Як відомо, після того як на "Українській правді" з'явилася серія публікацій про примус студентів НАУ брати відкріпні, щоб голосувати на окрузі Луцького, виборчий "туризм" був заборонений.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News