Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман: висновки ОБСЄ продемонстрували, що ми йдемо правильним шляхом

Понеділок, 29 жовтня 2012, 14:58

Керівник прес-центру партії регіонів Ганна Герман вважає, що оцінки місії ОБСЄ продемонстрували те, що Україна розвивається правильним шляхом.

Такий висновок можна зробити з її коментаря одразу після трансляції критичного звіту місії ОБСЄ щодо виборів.

"Жодні порушення, про які згадувалося, не були названі системними. Не було однозначних висновків і оцінок. І спостерігачі зазначили, що виборці мали можливість обирати між партіями і що процес був позитивним. Це нам приємно було чути", - зазначила Герман.

"Ці оцінки дають нам великий кредит довіри світу і можливість сказати, що ми йдемо правильним шляхом", - зазначила вона.

"Так, є багато недоробок. Так, не буває ідеальних виборів, і будувати демократія непросто. Але завдяки щирості спостерігачів, вони поводилися як друзі, чесно сказали, що побачили, вказали на помилки, які ми будемо виправляти", - сказала Герман.

"Вони дали знак, сигнал, що Європа готова прийняти Україну, йти разом з Україною і підставляти Україні плече", - додала Герман.

"Я би зацитувала (з доповіді ОБСЄ): мирна, доброзичлива атмосфера виборів". – додала вона.

Як відомо, місія ОБСЄ розкритикувала парламентські вибори, назвавши їх кроком назад. Також вони наголосили, що процес встановлення голосів "оцінюється негативно через недостатню прозорість".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...