В Києві перемагають ті, кого просив зняти "УДАР"

Вівторок, 30 жовтня 2012, 15:03

У Києві у восьми округах перемогли висуванці від об'єднаної опозиції, яких раніше "УДАР" просив зняти на користь своїх кандидатів.

Зокрема у 211 окрузі перемагає кандидат від опозиції Сергій Терьохін. А от кандидат від "УДАРу" Микола Бабенко зайняв третю позицію після "регіонала" Ігоря Лисова.

У 212 окрузі, де на користь "ударівця" просили зняти Ярему Віталія від об'єднаної опозиції, він посів перше місце. А кандидат від "УДАРу" - Кирило Куликов - третє місце.

Така ж сама ситуація і в 213 окрузі. Там на користь кандидата від "УДАРу" Сокури Валентина просили зняти Володимира Яворівського. Натомість Яворівський переміг в окрузі, отримавши 36,66% голосів. Сокур набрала лише трохи більше 14%.

У 216 виборчому окрузі за перемогу бореться Ксенія Ляпіна. Станом на 17:00 вона набрала 29,13% голосів. На другому місці - "провладний" кандидат Супруненко Олександр. "УДАРівський" кандидат знову опинився на третьому місці.

В 217 окрузі лідирує Олександр Бригинець від "Батьківщини". Наразі він б'ється за перемогу з самовисуванцем Столаром Вадимом. Кандидат від "УДАРу" знову опинився на третьому окрузі.

В 220 виборчому окрузі впевнену перемогу отримав кандидат від "Батьківщини" Чорноволенко Олександр. Кандидат від "УДАРу" Фіщенко Іван опинився на другому місці.

У 221 окрузі за перемогу змагалися Діденко Ярослав від "УДАРу" і Ємець Леонід від опозиції. З результатом у 30,52% перемогу отримав останній.

У 222 окрузі, де балотується скандальний "регіонал" Максим Луцький, наразі лідирує кандидат від "Батьківщини" Дмитро Андрієвський, якого "УДАР" просив зняти на користь свого кандидата Рени Назарової. Назарова наразі на другому місці.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News