Після перерахунку в Новій Каховці самовисуванець став наздоганяти "регіонала"

Середа, 31 жовтня 2012, 10:55

Після перерахунку на виборчій дільниці №650001 в окрузі №184 у Херсонській області розрив між регіоналом Миколою Дмитруком та самовисуванцем Іваном Вінником скоротився на 92 голоси.

Члени ОВК закінчили перерахунок голосів близько 5 години ранку, повідомляють Херсонские вести.

На цій дільницы істотних порушень виявлено не було, однак в стопці, де зберігалися зіпсовані бюлетені знайшлося 20 порожніх бюлетенів.

Своє засідання комісія продовжить у середу о 12 годині дня, на якому планується розглянути низку скарг від кандидатів.

За результатами перерахунку на дільницях № 650004 та № 650011 в стопках бюлетенів "ЗА" Миколи Дмитрука було виявлено 6 бюлетенів інших кандидатів.

Експерти та спостерігачі відзначають, що така тенденція може простежуватися і на інших дільницях. Тільки за такою "схемою" при перерахунку голосів у Миколи Дмитрука може віднятись близько 500 голосів, що дасть суттєвий відрив Івану Віннику.

Крім того, вчора кандидат у депутати по округу Борис Сіленков зареєстрував у комісії масу скарг про фальсифікації і вимагає перерахунку голосів на низці дільниць округу.

Як відомо, за результатами обробки 100% електронних протоколів дільничних комісій переможцем мажоритарних виборів з відривом від конкурента, самовисуванця Вінника всього в 98 голосів, став представник Партії регіонів, підприємець, депутат облради Микола Дмитрук .

У вівторок увечері жителі Нової Каховки увірвалися в будівлю ОВК № 184 і домоглися проведення перерахунку протоколів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News