До Луценка не пустили депутатів

Четвер, 4 жовтня 2012, 16:19

Державна пенітенціарна служба заборонила депутатам зустріч із екс-міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком.

Про це йдеться у повідомленні прес-служби ДПтС.

Так у документі зазначається, що у четвер до Менської колонії прибули депутати Юрій Гримчак, Володимир Філенко та Микола Томенко.

"Зазначені депутати намагалися зустрітися із засудженим Луценком. Однак, дозвіл на побачення керівництвом установи надано не було, посилаючись на вимоги Кримінально-виконавчого кодексу України", - зазначили у повідомленні.

Тюремники відмовили, посилаючись на те, що засуджені мають право отримувати короткострокові побачення один раз на місяць.

"Враховуючи використання Луценком права на короткострокове побачення 26 вересня п.р. із Стецьківим, Гримчаком та Сергієм Луценком, згідно з вимогами п.51 Правил внутрішнього розпорядку установ виконання покарань чергове короткострокове побачення може бути надано засудженому Ю.Луценку не раніше 21 жовтня", - сказано в документі.

"Також наголошуємо, що попередньо зі зверненнями про надання побачення з Луценком жоден із вказаних вище депутатів офіційно не звертався", - зазначили в повідомленні.

"Сам засуджений Луценко також жодних заяв на адресу керівництва виправної колонії з проханням про організацію побачення із групою прибувших депутатів не подавав", - також зазначила в документі.

Раніше Пенітенціарна служба не надала дозволу кореспонденту "Української правди" взяти інтерв'ю у Луценка, зазначивши, що "ближчим часом буде надано відповідні роз'яснення з питань, що цікавлять журналістів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування