Вночі біля метро Арсенальна горів будинок

Середа, 21 листопада 2012, 07:52

В ніч з 20 на 21 листопада 2012 року у житловому будинку на вул. Івана Мазепи, 3-5 сталася пожежа.

Сигнал про це поступив о 00:16, повідомляє прес-служба КМДА.

На місце події оперативно прибули пожежно-рятувальні підрозділи, карети швидкої медичної допомоги та інші служби швидкого реагування.

До рятувальних робіт було залучено 23 одиниці техніки. Мешканці будинку були евакуйовані ­­– ніхто не постраждав.

Вже о 02:29 пожежу було локалізовано, а станом на 04:02 ранку – ліквідовано.

 

Наразі на місці події продовжують працювати пожежники та спеціальна комісія, що з’ясовує обставини надзвичайної ситуації.

За попередніми даними, загоряння виникло на горищі будинку, а через дерев’яні перекриття вогонь швидко поширився та охопив площу близько 600 квадратних метрів.

Загалом вигоріло  8 квартир.

 

Як повідомив голова КМДА Олександр Попов, який прибув на місце, всі мешканці будинку будуть тимчасово розселені у готелі столиці.

О 08:00 ранку в міській держадміністрації відбудеться засідання оперативного штабу, де вирішуватимуться питання компенсації збитків та іншої необхідної допомоги постраждалим від пожежі.

Всі фото прес-служби КМДА

"Вранці ми зберемо штаб, на засіданні якого вирішимо і питання компенсацій матеріальних збитків. Доки в будинку працюватиме комісія, мешканці не матимуть доступу до своїх квартир. У цей час помешкання охоронятимуться підрозділами міліції. Протягом доби будуть виконані всі необхідні роботи, аби відновити газопостачання та теплопостачання у будинку, щоб якомога швидше люди повернулися до квартир, які придатні до проживання", – сказав Попов.

 

Він додав, що з 09:00 безпосередньо в будинку працюватиме штаб, який координуватиме питання тимчасового розселення мешканців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування