Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ющенко ще не визначився, як відзначити День Свободи

Середа, 21 листопада 2012, 14:03

Екс-президент України Віктор Ющенко визначиться, в який спосіб він відзначить річницю Помаранчевої революції.

Про це розповіла прес-секретар Ющенка Ірина Ванникова.

"Віктор Андрійович як громадянин України, як третій президент сам визначиться, як проведе цей день. Він точно про нього не забуває і не забуде, бо він був ініціатором цього дня", - сказала вона.

"Але про святкування дня свободи я б не говорила. У ситуації, яка склалася в Україні, яка ближче до авторитарної, ніж до демократичної, безумовно треба загадувати День свободи, але говорити про свято дуже важко. Зокрема, в той момент, коли в країні є політв'язні", - додала прес-секретар Ющенка.

Ванникова також відзначила, що сьогодні питання про відзначення Дня свободи "краще задавати політикам, яких вибрав український народ на виборах 2012".

"Щодо акції, то я думаю, що акції "Наша Україна" окремо проводити не буде. Наскільки я знаю, цим займається інший оргкомітет – КУПР", - сказала вона.

Водночас на своїй сторінці у Facebook Ванникова написала, що Ющенко нікуди не зник і продовжує працювати в Києві.

"У ці дні чиясь хвора уява плодить дурні чутки, мовляв, Віктор Ющенко кудись зник та ще й з партійною касою… Запевняю, Віктор Ющенко працює в офісі на Подолі", - написала вона.

"Ті партійці, які мали бажання з Віктором Андрійовичем зустрітися, давно вже з ним переговорили. Ющенко відкритий і доступний в робочому спілкуванні. Він напряму спілкується з усіма головами наших обласних осередків", - підсумувала Ванникова.

Водночас у "Нашій Україні" не змогли відповісти, чи плануються якісь заходи у зв'язку з річницею Помаранчевої революції.

У прес-службі відзначили: "Поки інформації про якісь заходи немає. Керівництво – Віктор Ющенко – вирішує, чи брати участь у якихось заходах".

Як відомо, День Свободи відзначався 22 листопада. Це свято було встановлено 19 листопада 2005 року указом президента Віктора Ющенка.

30 грудня 2011 року президент Віктор Янукович підписав указ, згідно з яким 22 січня визначено як День Соборності та Свободи.

Українська правда 

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування