Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Саакашвілі не збирається тікати, бо не схожий з Тимошенко: "Навіть зачіскою"

Вівторок, 27 листопада 2012, 19:39

Президент Грузії Михайло Саакашвілі не має наміру покидати Грузію, щоб уникнути політичних переслідувань.

Про це він заявив в інтерв'ю 5 каналу.

Відповідаючи на питання, про те, що він, за даними грузинських ЗМІ, нібито порівнює себе з Тимошенко, Саакашвілі зазначив: "Я ніколи не робив цього порівняння. Не вважаю, що ми схожі".

"Принаймні, моя зачіска", - посміхаючись, додав він.

"Але ситуації в країнах дуже подібні. Можна сказати, що це пострадянські суспільства. Люди в основному бідні", - уточнив президент.

При цьому на уточнююче запитання, чи не хоче він на прикладі справ Юлії Тимошенко заздалегідь покинути Грузію, ще до завершення строку свого президентства, щоб уникнути політичних переслідувань з боку опозиції, що прийшла до влади, президент Грузії запевнив, що робити цього не збирається.

"По-перше, мій термін закінчується через рік. Це довгий період часу, в Грузії настільки швидко зміняються речі. В Україні, можливо, це забирає більше часу і це більш повільний процес. Настрої населення міняються дуже швидко. Тож я нікуди не буду виїжджати з Грузії. Я люблю свою країну, залишуся в ній і будуть належати цій країні", - уточнив політик.

При цьому Саакашвілі висловив переконання, що колишнього прем’єра Грузії Вано Мерабішвілі не будуть переслідувати, як зараз переслідують Тимошенко, бо всі знають, що "він не вкрав жодного долара".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування