Єфремов каже, що Юра Єнакієвський і інші прогульники обіцяють ходити до ВР

Середа, 28 листопада 2012, 14:16

У Партії регіонів запевняють, що усі новообрані депутати зобов'язуються ходити на кожне засідання Верховної Ради.

Про це розповів лідер фракції ПР Олександр Єфремов, коли журналісти пред'явили йому список депутатів нинішньої каденції ВР, які систематично не відвідують засідання.

"Усі депутати, які пройшли по наших партійних списках, або по мажоритарних округах в розмові зі мною, всі до одного заявили, що вони будуть відвідувати Верховну Раду", - заявив Єфремов.

Коли журналіст почав озвучувати весь список, зокрема назвав Юрія Іванющенка та Андрія Веревського, Єфремов його перебив і сказав: "З кожним з депутатів, яких ви назвали, була персональна розмова".

Він також додав, що на даний момент має в папці 223 депутатських заяви на входження до фракції Партії регіонів.

Водночас він ухилився від відповів щодо конкретних прізвищ цих депутатів.

На запитання, як саме Партія регіонів вмовляла новообраних мажоритарників на входження до фракції Єфремов сказав, що більшість цих депутатів написала відповідні заяви ще в період передвиборчої кампанії.

На репліку про те, зо дехто з мажоритарників заявляє, про тиск та погрози, щоб змусити їх вступити до провладної фракції, Єфремов запропонував озвучити конкретні випадки погроз.

"Якщо у вас є заяви, чисто у вигляді припущень, то вони не мають під собою жодного підґрунтя", - заявив він.

Як відомо, раніше Батьківщина заявила, що ноовобрана депутат  по округу № 162 з центром в Охтирці Ірина Купрейчик вимушена була виїхати з України через тиск.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування