На Сумщині новообраний депутат через тиск влади виїхала з України

Середа, 21 листопада 2012, 07:28

Новообраний депутат від опозиції по округу № 162 з центром в Охтирці Ірина Купрейчик змушена тимчасово виїхати за кордон через тиск влади.

Про це повідомив заступник начальника Сумського обласного виборчого штабу "Батьківщини" Микола Клочко, передає УНІАН.

Клочко уточнив, що таку інформацію він одержав телефоном від самої Купрейчик.

 

За його інформацією, Купрейчик після оголошення результатів виборів зустрілася з керівниками райдержадміністрацій тих районів Сумщини, які входять до її виборчого округу.

"У розмовах вони "натякали", щоб опозиціонерка "подумала" про приєднання у новообраному парламенті до більшості, що дасть можливість більше допомагати виборцям в окрузі", - розповів він.

"Також чиновники непрямо пообіцяли, що у разі неприєднання до більшості у фірми "Нива-Агротех", якою керує Купрейчик, може не опинитися "простору для розвитку", - додав Клочко.

Він також заявив, що опозиціонери намагатимуться "наполегливо переконати" голову Сумської облдержадміністрації Юрія Чмиря після повернення його з відпустки в тому, що подібні методи тиску чиновників на жінку і народного депутата України неприпустимі, нагадавши, що особисто губернатор і привітав Купрейчик з перемогою на виборах.

Як відомо, за результатами обробки 100% електронних протоколів дільничних комісій, ва окрузі № 162  з центром у м. Охтирка найбільшу кількість голосів набрала Купрейчик – 34,55%.

На другому місці - представник Партії регіонів, почесний президент концерну "Укрросметал" Григорій Дашутін, за якого проголосували 31,68 % виборців.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...