Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Богословська нарахувала трьох претендентів на прем'єрське крісло

Четвер, 29 листопада 2012, 14:11

На посаду прем'єра є три кандидати, а в діяльності уряду потрібні зміни.

Про це заявила в четвер на засіданні "круглого столу" депутат від фракції Партії регіонів Інна Богословська, повідомляє УКРІНФОРМ.

"Ці два кандидати (Азаров, Арбузов) - це не вичерпний перелік, є третій варіант, що на сьогодні розглядається", - сказала Богословська, не називаючи, однак, ім'я третього кандидата.

Вона відзначила, що кандидатура глави уряду не може розглядатися окремо від формування всього складу Кабінету Міністрів і виконавчої влади, у тому числі, і губернаторського корпуса.

"Кандидатура прем'єра окремо проголосована бути не може. Парламент проголосує за склад Кабміну на чолі з певним прем'єром у результаті широкої домовленості з усіма членами Кабінету й керівниками держорганів, комітетів", - сказала вона.

"У тій конструкції, що ми сьогодні маємо в оновленому українському парламенті, це єдиний спосіб одержати ефективну взаємодію Кабінету Міністрів і Верховної Ради", - додала нардеп.

Виходець із бізнесу, на думку Богословської, не може очолити уряд, оскільки потрібний досвід державної роботи.

Богословська також відзначила необхідність змін у роботі Кабміну:

"Безумовно потрібні зміни. Насамперед, це радикальне скорочення втручання правоохоронних органів у справи бізнесу", - сказала вона.

За її словами, уряд має здійснювати більш відкриту політику.

"Ми повинні продемонструвати, що новий Кабінет Міністрів буде здатний комунікувати і чути всі соціальні групи в суспільстві, це дуже важливо. Це був недолік попереднього уряду – брак комунікацій", - сказала Богословська.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: