Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

УДАР хоче перевиборів без мажоритарки

Неділя, 4 листопада 2012, 14:40

Партія УДАР закликає ЦВК не оголошувати результати виборів через масштабні фальсифікації.

"УДАР" звертається до ЦВК, щоб та не оголошувала результатів виборів, які на сьогодні спотворені і не відображають справжнього волевиявлення громадян", - йдеться в заяві на сайті партії.

"А Верховна Рада, яка ще не припинила своїх повноважень, повинна скасувати ганебний закон про вибори, який і створив поле для того беззаконня, яке сьогодні відбувається, і завів країну в глухий кут політичної кризи. Парламент має ухвалити новий закон про вибори на пропорційній основі за відкритими списками, за яким і повинні відбутися нові вибори до ВР", - вважають в "УДАРі".

Партія звертається до міжнародних інституцій та урядів демократичних країн із закликом не визнавати вибори в Україні демократичними і вільними і запровадити персональні санкції до осіб, винних у викривленні волевиявлення громадян – "від президента Януковича до посадових осіб виборчих комісій, суддів і усіх причетних до незаконних дій під час виборів".

"УДАР" також закликає ВО "Батьківщина", партію "Свобода" та демократичних мажоритарних кандидатів виробити спільну позицію для розв’язання політичної кризи та узгодження плану дій.

А усіх громадян партія закликає приєднатися до акції опозиційних сил в понеділок о 10:00 біля ЦВК.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...