Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Міліція каже, що не била журналістів ТВі, а тільки загородила прохід

Неділя, 4 листопада 2012, 16:06

Міліція спростовує інформацію про побиття знімальної групи телеканалу ТВІ на виборчому окрузі №11.

Як повідомляє прес-служба управління МВС у Вінницькій області, близько 9-ї години ранку голова ОВК оголосила технічну перерву та попросила усіх присутніх в залі засідання учасників виборчого процесу та журналістів покинути приміщення.

"Попри це п’ятеро осіб, серед яких були 2 народні депутати та особи, які назвалися журналістами телеканалу, намагалися увірватися до зали засідань. Журналісти не надали жодних посвідчень та не мали відповідної акредитації", - стверджують у міліції.

На зауваження голови комісії вони не відреагували, відтак голова ОВК звернулась по допомогу до працівників міліції, які завадили вказаним особам увійти до приміщення, де знаходились члени ОВК.

"Працівники "Беркуту" загородили прохід до зали засідань, жодних силових заходів до вказаних осіб не застосовували", - йдеться в повідомленні.

Зазначається також, що після цього оператор телеканалу мав змогу знімати те, що відбувається в приміщенні зали засідань ОВК під час технічної перерви з коридору через скляні двері.

Так само біля приміщення зали засідань перебували представники ОБСЄ, які спостерігали за тим, що відбувається. Щодо них не чинилося ніякого тиску з боку працівників міліції.

"До правоохоронних органів не надходило жодних заяв від представників ЗМІ про побиття чи перешкоджання їх діяльності. Міліція діяла в межах правового поля, не втручаючись у виборчий процес", - запевняють в облуправлінні МВС.

Раніше кандидат у народній депутати, гендиректор ТВі Микола Княжицький повідомив "Українській правді", що знімальну групу телеканалу ТВі було побито у Вінниці на окрузі №11 при намаганні журналістів потрапити в залу засідань.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування