Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді зареєстрували законопроект про вибори мера Києва і "сенсорний палець"

Середа, 12 грудня 2012, 18:27

Фракція УДАР зареєструвала законопроект про призначення чергових виборів депутатів Київради та мера Києва на 3 червня 2013 року.

Відповідний документ внесено до парламенту 12 грудня.

Фракція Кличка також зареєструвала законопроект про внесення змін до закону "Про столицю України – місто-герой Київ" щодо об’єднання посад Київського міського голови та голови Київміськдержадміністрації.

Крім того, УДАР зареєстрував проект постанови про забезпечення особистого голосування депутатів за допомогою сенсорної клавіші, проект постанови про звіт Кабміну.

У свою чергу самовисуванець Валерій Міщенко зареєстрував проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів щодо заборони приватизації, передачі у концесію (оренду) держпідприємства "Міжнародний аеропорт "Бориспіль".

Також Міщенко зареєстрував проект закону про внесення змін до деяких законодавчих актів (щодо реалізації прав самовисуванців).

Водночас депутат від "Батьківщини" Володимир Яворівський зареєстрував законопроект про денонсацію "Харківських угод", а також угоди між урядами СРСР і Кіпру про уникнення подвійного оподаткування доходів та майна.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: