Hyundai Колеснікова ламаються один за одним: за добу вже 4 випадки

П'ятниця, 14 грудня 2012, 12:37

Ранковий потяг Hyundai "Інтерсіті+" Донецьк-Київ у п’ятницю знову поламався.

Про це пише Микола Зоряний у Facebook.

"Ранковий Хюндай з Донецька на Київ – зламаний. Але ж пасажирам про це не сказали: квитки продавали на Хюндай, а по факту саджали в звичайний (резервний) потяг", - написав він. 

За словами чоловіка, тих, хто придбав квитки в 1-й клас саджали в вагони СВ по кілька людей на купе.

"З персоналу ніхто нічого не знає, ніхто ні за що не відповідає. Кивають на керівництво Укрзалізниці і Мінінфраструктури (Бориса Колеснікова). Пасажирам позривали плани і графіки, повна безвідповідальність. Висновок: Хюндаі зимою і літом "одним цвітом" – Євро проходить, "досягнення" залишаються!", - написав пасажир.

У свою чергу журналіст Vakhtang Kipiani написав, що потяг Hyundai "Інтерсіті+" Київ-Донецьк запізнився на 4 години.

"Хюндай" обірвав контактні дроти і три години простояв у полі на південь від Києва, причому - у повній темряві. Вже маємо бути під Донецьком, а насправді ще не було Полтави... Запізнення, якщо рівняти по Полтаві, рівно 4 (чотири) години від розкладу руху", - зазначив він. 

За словами журналіста, він добирався до Донецька 11 годин.

Крім того, як пише Natalka Zubar, у п’ятницю зламався також Hyundai, який мав здійснити маршрут Київ-Харків.

"Сьогодні Хюндай з Києва до Харкова не пішов. Замість нього випустили старий добрий крюківській експрес. Який теж простояв як мінімум годину на підступах до міста... Це вже навіть не смішно", - написала вона.

Ще один постраждалий пасажир Хюндаю Олексій Хмара написав:

"За вікном - болото й далі цивілізація. А ми мерзнемо у згрьобаному Хюндаї. Він встав у 15 км від Київського вокзалу. Обірвало силовий кабель. І через ризик травмування нас не випускають з потяга. А по моніторах потяга крутять проморолики цього чуда... Щойно наказав довго жити електрогенератор Хюндая. Тепер не тільки холодно, а й двері заблоковані між вагонами. А в мене теплі речі через 1 вагон. Козак і Колесніков, запрошую на теплу розмову".

Фото Олексія Хмари

Водночас, як повідомляє прес-служба Мінінфраструктури, рух поїзду Інтерсіті+  №150 сполученням Київ-Донецьк було затримано більше, ніж на дві години.

За даними міністерства, це сталося через обрив контактного дроту на Південній залізниці на перегоні Гребінка-пост 143 км - на 141 км через складні погодні явища.

"Крім того, по залізницях України були інші затримки поїздів. Також через негоду станом на 7 ранку по Україні було скасовано низку автобусних рейсів: на Вінниччині, Тернопільщині, Харківщині, Полтавщині, Житомирщині, Сумщині, Закарпатті, у Донецькій, Запорізькій, Кіровоградській, Рівненській, Херсонській, Хмельницькій, Чернівецькій областях", - сказано у повідомленні.

У зв’язку із сильними опадами минулої доби були затримки авіарейсів в аеропорту "Донецьк".

"Після припинення снігопаду аеропорт здійснює прийом та відправлення літаків без обмежень. Решта аеропортів країни працюють у штатному режимі", - сказано у повідомленні.

Мінінфраструктури звертається до пасажирів з проханням "при плануванні поїздок враховувати погодні умови".

Як відомо, у середу поламалися одразу два потяги Hyundai "Інтерсіті+", які слідували за маршрутом Донецьк-Київ та Київ-Донецьк.

8 грудня швидкісний електропоїзд Hyundai №165 Дніпропетровськ-Київ зламався, і пасажири чекали іншого поїзда.

6 грудня повідомлялося, що у Полтавській області електропотяг Hyundai №164 сполученням Київ – Харків поламався та простояв на перегоні 3 години 5 хвилин. Пізніше в "Укрзалізниці" пояснили, що електропоїзд "Український експрес", який прямував за маршрутом Київ – Харків, затримався через обрив контактного проводу.

З 27 травня міжрегіональні електропоїзди "Український експрес" виробництва Hyundai Rotem почали курсувати за маршрутом "Київ - Харків" і "Київ - Львів", а з 7 червня - "Київ - Донецьк".

З тих пір неодноразово відбувалися затримання поїздів у дорозі на кілька годин через поломки, крім того, 2 липня поїзд із технічних причин не зміг виїхати з Харкова до Києва, і був замінений іншим поїздом "Укрзалізниці".

В серпні і жовтні 2012 року потяги теж ламалися.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування