Екс-посол: Янукович поїде до Кремля, бо треба дати посаду Медведчуку

П'ятниця, 14 грудня 2012, 19:50

Президент Віктор Янукович зволікає з призначенням складу уряду, бо готується їхати до Кремля.

Таку думку озвучив екс-посол України в Білорусі Роман Безсмертний в ефірі 5 каналу.

"Що стосується всіх інших фігур в уряді, це пасьянс на карті. Треба очікувати чого: призначення Секретарем РНБО Віктора Володимировича Медведчука, і тоді пересування по всій іншій карті", - зазначив він.

"Якщо це відбудеться, а про це ведуться розмови, не тільки всередині України, а й будуть вестися розмови в Кремлі завтра. І очевидно, що це змінить ситуацію", - вважає політик.

"Тоді ми будемо шукати Андрія Клюєва, чи на місці керівника адміністрації чи на якійсь посаді в уряді. Тому на даний момент затримка з оголошенням указів, які вже майже два тижні написані, визначається не стільки ситуацією пов’язаною з пошуком кандидатур в уряд, а долею Медведчука. Де його місце в цій системі координат", - уточнив Безсмертний.

В свою чергу заступник гендиректора Центру Разумкова Валерій Чалий, коментуючи можливість призначення на посаду Медведчука, заявив: "Не думаю, що буде таке призначення".

"У Віктора Володимировича своя важлива місія і він її розвиває успішно за ресурсної великої підтримки. Його мета референдум. Я не думаю, що референдум про вступ до Митного союзу можна проводити з посади секретаря РНБО", - підсумував він.

Планується, що Янукович відвідає з робочим візитом Москву 18 грудня, де зустрінеться з президентом Росії Володимиром Путіним.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News