Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Томенко: новий Кабмін Януковича – провал адмінреформи урядових структур

Понеділок, 24 грудня 2012, 12:29

Формування нової структури Кабінету міністрів свідчить про провал адміністративної реформи урядових структур.

Про це заявив заступник голови ВО "Батьківщина" Микола Томенко, повідомляє сайт політика.

"Нинішня структура уряду доводить, що повноваження визначалися під конкретних людей, а не під управлінську "оптимізацію". Тому можна сказати, що формування саме такого уряду із такою структурою, це – повна зупинка розмов про успішну адміністративну реформу урядових структур", - сказав Томенко.

Він додав, що цей уряд формувався виключно виходячи з інтересів Віктора Януковича, щоб всі члени уряду навіть теоретично не могли конкурувати з Януковичем на виборах президента у 2015 році.

"У новому Кабміні, фактично, більшість урядовців – це люди, які або фактично є членами сім’ї Януковича, або претендують, щоб ними стати", – вважає Томенко.

Політик також назвав призначення Дмитра Табачника міністром освіти погодженим з Росією.

"Хочеш не хочеш, але президенту треба рахуватися з позицією Росії. Тому Дмитро Табачник як російський націоналіст в українському уряді залишився на своїй посаді", - сказав Томенко. 

А призначення міністром соцполітики Наталії Королевської, яка "майже весь останній рік присвятила тому, щоб зібрати підписи за звільнення "непрофесійного і корумпрованого" прем’єра Азарова, виглядає як політичний прикол", переконаний Томенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування