Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Хрещатик перекриють з 30 грудня по 8 січня

Середа, 26 грудня 2012, 07:41

В Києві з 30 грудня до 8 січня вулиця Хрещатик в частині від Інститутської до  Б. Хмельницького, а в разі необхідності й до Бессарабської площі, буде перекрита для руху всіх видів транспорту.

Про це повідомляє прес-служба КМДА

Водіям доведеться об’їжджати й такі вулиці, як Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності) та Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського), де з 18:00 31 грудня 2012 року до 6:30 1 січня 2013 буде заборонений рух усього транспорту, окрім громадського.

Крім того, водії не зможуть припаркувати свій автотранспорт у центрі міста 31 грудня з 16:00 та 7 січня з 11:00 на вулицях:

- Софійська (від вул. Володимирської до Майдану Незалежності);

- Мала Житомирська (від Майдану Незалежності до пров. Володимирського);

- Еспланадна;

- Рогнідинська (від вул. Шота Руставелі до вул. Еспланадної);

 - Шота Руставелі (від вул. Рогнідинської до вул. Басейної).

У новорічну ніч робота метрополітену буде подовжена на 3 години 30 хвилин, наземний громадський транспорт працюватиме до 4:30, а окремими маршрутами, що курсують від станцій підземки, можна буде скористатися і після цієї години.

Крім того, передбачено збільшення кількості пар поїздів у метро та рухомого складу на автобусних, тролейбусних і трамвайних маршрутах з 20:00 31 грудня, а також 7 січня на час проведення заходів на вул. Хрещатик та 19 січня до закінчення заходів у Парку культури й відпочинку "Гідропарк" та на Оболонській набережній.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування