На Ар’єва напав охоронець з вогнегасником

Середа, 26 грудня 2012, 15:55

Охоронець одного з гуртожитків Києва напав на депутата Володимира Ар’єва з вогнегасником.

Про це повідомляє прес-служба київської міліції.

"Сьогодні о 12.15 до Святошинського райуправління міліції надійшов виклик про те, що у гуртожитку на проспекті Перемоги, 118 охоронець гуртожитку напав з вогнегасником на народного депутата України", - сказано у повідомленні.

За даними прес-служби, "на місце події одразу виїхало керівництво Святошинського райуправління міліції, слідчо-оперативна група".

"Правоохоронцями було з’ясовано, що Ар’єв разом із місцевими мешканцями, які звернулися до народного депутата про допомогу, намагався зайти до одного із гуртожитків у Святошинському районі столиці. Охоронці гуртожитку не пропустили людей на територію гуртожитку та оббризкали усіх людей з вогнегасника", - сказано у повідомленні.

Наразі двоє охоронців гуртожитку доставлено до Святошинського райуправління міліції для надання пояснень.

За даними міліції, порушено кримінальне впровадження за ч.1 статті 296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото з Facebook Ар'єва

Водночас, як написав Ар’єв у своєму Facebook, він намагався зайти на територію гуртожитку на пр. Перемоги 118 разом з людьми, "яких незаконно звідти викинули".

"В результаті охоронці обризкали усіх вогнегасником. Викликали міліцію. Приїхала міліція - їй теж дісталося", - написав він.

"Люди зайшли в гуртожиток, принаймні щоб забрати речі. В приміщенні почали виносити стіни. Суд між власником і мешканцями відбудеться у січні", - додав Ар’єв.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News