Меладзе проходить у справі про ДТП як свідок

Субота, 29 грудня 2012, 08:36

Продюсер Костянтин Меладзе поки проходить у справі про смертельне ДТП як свідок.

Про це повідомив газеті "Сегодня" начальник ЦГЗ ГУ МВС у Київській області Микола Жукович.

"Він перебуває в статусі свідка. За новим КПК, поки немає доказів, що він винен, йому ніякий запобіжний захід не обирається. Якщо у слідчого з'являться докази провини, він звернеться до суду, щоб обрати йому запобіжний захід. Зараз він виїзний", - розповів Жукович.

Також у міліції кажуть, що Меладзе дав свідчення і не відмовляється від того, що це він був за кермом. Він сам викликав "швидку" і міліцію.

"Він був за кермом, в машині нікого не було. Документи у нього в порядку, сам він нічого не заперечує. Алкотестер показав, що водій був тверезий, але будуть також результати аналізу крові", - говорить Жукович.

За фактом ДТП розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого статтею 286 - порушення ПДР, якщо воно спричинило смерть потерпілого. Звинувачення Меладзе можуть пред'явити після висновків слідства.

Як відомо, 27 грудня близько 18.00 на 32 кілометрі траси Київ-Обухів відомий композитор та продюсер Костянтин Меладзе, рухаючись на автомобілі "Лексус", збив насмерть жінку.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування