Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко каже, що її розмову з чоловіком сфальсифікували

П'ятниця, 11 січня 2013, 15:40

Екс-прем'єр "Юлія Тимошенко заявляє про те, що частина розміщеного в інтернеті аудіозапису її телефонної розмови з чоловіком Олександром є сфальсифікованою.

Про це заявив на прес-конференції після зустрічі з Тимошенко її адвокат Олександр Плахотнюк, повідомляють Українські новини.

За словами Плахотнюка, 10 січня в інтернеті було оприлюднено аудіозапис розмови Тимошенко з чоловіком.

Ця розмова відбулася по мобільному телефону 7 січня, Тимошенко вітала чоловіка зі святом.

"Вона просила сказати, що така розмова дійсно відбувалася ... Однак зміст розмови спотворено і змонтовано", - сказав він.

Плахотнюк уточнив, що була змонтована фраза про те, що суддя Європейського суду з прав людини від України не хоче підписувати рішення суду, і що їй це колись "відхаркнеться".

"Про Юдковську такої розмови не було", - сказав він.

Він зазначив, що у відповідному місці запис, викладений в інтернеті, неякісний, і припустив, що експертиза доведе, що голос у цьому місці не належить Тимошенко.

Він також зазначив, що в цьому місці вживається нехарактерна для Тимошенко лексика.

Плахотнюк підкреслив, що раніше Пенітенціарна служба заявляла про те, що телефонні розмови Тимошенко не прослуховуються і не записуються.

Відповідаючи на запитання журналістів, Плахотнюк зазначив, що Тимошенко цей аудіозапис не чула, про нього розповів екс-прем'єру сам адвокат під час зустрічі з нею.

Плахотнюк повідомив, що за даним фактом підготовлені заяви в Генеральну прокуратуру та прокуратуру Харківської області.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування