Литвин обіцяє ще 5 років знущатися з народу

Неділя, 13 січня 2013, 09:36

Голова комітету ВР з питань нацбезпеки і оборони, екс-спікер Володимир Литвин обіцяє "знущатися з народу" іще майже 5 років.

На питання користувача Facebook "Скільки ще часу ви будете разом з владою знущатися з народу?" Литвин відповів: "Ще майже 5 років. Яке питання, така й відповідь".

На інше питання, чи йде Верховна Рада вірним шляхом, екс-спікер відповів, що "поки що ВР нікуди не йде, а борсається в багнюці протистояння".

"Усе це нагадує мені 1990 рік, навіть в прототипах. Не можу сприйняти дії на суспільний загал, демонстративне відстоювання регламентних процедур, коли за усім цим приховується реалізація цинічних домовленостей. Одні мають необхідні для себе рішення, інші - підтримку ореалу борців за народну правду", - написав Литвин.

На питання, чи консультує він нинішнього спікера Володимира Рибака з якихось питань екс-спікер відповів: "Досвідченим і мудрим консультації лише шкодять".

Крім того, коментуючи затримки рейсів авіакомпанії "АероСвіт", Литвин висловив думку, що "в цій проблемі криється щось більше, ніж фінансова його складова".

"Не можна виключати того, що розгортається боротьба за переділ сфер впливу, за переділ бізнесу", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування