Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко спить не в коридорі – тюремники

Вівторок, 15 січня 2013, 18:11

Екс-прем'єр Юлія Тимошенко знаходиться не в коридорі лікарняного блоку, а в окремому побутовому приміщенні, і до палати повертатися відмовляється.

Про це заявив начальник Качанівської виправної колонії Ігор Колпащіков на брифінгу.

"Вона знаходиться у побутовій кімнаті (Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці" у Харкові). Розмір цієї кімнати до 30, до 25 метрів квадратних. У цій кімнаті є побутові умови: душова кабіна, санітарні умови і встановлений медичний топчан, плюс постільна білизна", - сказав він.

Колпащіков зазначив, що жінка-вартовий перебуває біля дверей ззовні цієї кімнати.

Крім того, за його словами, медичні процедури, які Тимошенко сьогодні знову почала проходити, відбувалися за відсутності в кабінеті працівника пенітенціарної служби.

Також Колпащіков заявив, що короткострокове побачення з депутатами Олександрою Кужель, Людмилою Денисовою та Тетяною Слюз, яке було заплановане на 15 січня, перенесено.

"На 16.00 планувалося проведення короткострокового побачення. Пізніше стало відомо, на короткострокове побачення вказані громадяни не прибули. В усній формі було заявлено, що побачення буде перенесено, орієнтовно, на завтра. Можливо, на післязавтра", - сказав Колпащіков.

 

Водночас у прес-службі Державної пенітенціарної служби наголосили, що Тимошенко просила організувати побачення з жінками-депутатами саме 15 січня. Відповідний документ оприлюднено на сайті ДПтС.

Інтерфакс-Україна, УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування