Янукович цього разу проігнорує ланч Пінчука

Вівторок, 22 січня 2013, 10:14

Вперше за останні 3 роки президент Віктор Янукович не братиме участь в українському ланчі в Давосі, організованому Фондом Віктора Пінчука та групою EastOne.

Про це повідомляють джерела Української правди.

Янукович брав участь у ланчах 2010-2012 років, будучи кандидатом в президенти та президентом.

Між тим Янукович на Всесвітньому економічному форумі у Давосі зустрінеться з виконавчим головою Всесвітнього економічного форуму Клаусом Швабом.

За словами глави адміністрації Сергія Льовочкіна, програма перебування президента в Давосі включатиме зустрічі з головою Європейського парламенту Мартіном Шульцом, прем’єр-міністром Грузії Бідзіною Іванішвілі, головним виконавчим директором компанії Royal Dutch Shell Пітером Возером.

Водночас, цього року серед ключових спікерів Української ланч-конференції Фонда Пінчука: віце-прем'єр Юрій Бойко, міністр закордонних справ Леонід Кожара, від опозиції - лідер партії "Батьківщина", Арсеній Яценюк та лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, йдеться у прес-релізі фонду.

Також спікерами стануть віце-прем'єр Казахстану Кайрат Келімбетов, президент Центру глобальної економіки та геополітики міжнародної бізнес-школи ESADE Хав’єр Солана.

В списку почесних гостей заходу, які долучаться до дискусії, будуть голова правління Сбербанку Росії Герман Греф і депутат Петро Порошенко.

Співголова Глобальної ради ВЕФ з питань України (GAC) Лорд Рісбі представить результати роботи та висновки ради.

Ланч цього  року буде присвячений темі "Україна: Схід чи Захід - хибна дилема?"

Під час панельної дискусії ланч-конференції обговорюватимуться такі питання: яким буде розвиток України та її відносини з сусідніми державами, з ЄС і Митним союзом; яким є бачення ключових політиків України та Європи щодо майбутнього країни; яких заходів вживатиме обраний у жовтні 2012 року парламент і новий уряд України.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування