Аеросвіт пообіцяв перевезти пасажирів або компенсувати квитки

Середа, 9 січня 2013, 15:57

Компанія "АероСвіт" запевнила, що гарантує виконання всіх внутрішніх авіарейсів або компенсує вартість квитків.

Про це йдеться в повідомленні Мінінфраструктури.

Згідно з повідомленням, 9 січня Мінінфраструктури та Державна авіаційна служба провели зустріч з керівництвом авіаційних компаній "Міжнародні авіалінії України" та "АероСвіт" щодо ситуації зі скасуванням авіарейсів.

" У результаті зустрічі компанія "АероСвіт" запевнила, що гарантує виконання усіх внутрішніх авіарейсів, а саме за напрямками Київ - Івано-Франківськ – Київ, Київ - Дніпропетровськ – Київ, Київ - Донецьк - Київ, Київ – Львів – Київ, Київ – Одеса – Київ, Київ – Сімферополь - Київ відповідно до затвердженого розкладу виконання регулярних внутрішніх рейсів у період ІАТА Зима 2012/2013, що діє до 31 березня 2013 року", - повідомили в прес-службі.

Авіакомпанія гарантує подальше виконання всіх далеко-та середньо магістральних рейсів, окрім рейсів за напрямками Київ-Варшава, Київ-Мінськ, Київ-Бухарест, Київ-Копенгаген і Донецьк-Тбілісі.

Як відомо, МЗС не надав гарантії аеропорту Хошимінана сплату боргу "АероСвіту" у сумі 50 тисяч доларів. 100 пасажирів більше доби не могли вилетіти додому.

Через затримки та скасування рейсів авіакомпанії "АероСвіт" сотні українців у низці країн світу не змогли вчасно повернутися в Україну.

Раніше госпсуд Київської області, розглянувши заяву від ПрАТ "Авіакомпанія "АероСвіт" про банкрутство, почав провадження у справі про банкрутство авіакомпанії.

Власники "Донбасаеро" також планують розпочати процедуру банкрутства авіакомпанії

Авіакомпанії "АероСвіт", "Донбасаеро" і "Дніпроавіа" об'єднані в альянс Українська авіаційна група, яка контролюється групою Приват Ігоря Коломойського.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News