Власенко: ведмеді були від Пшонки, а не від СБУ

Понеділок, 11 лютого 2013, 17:14

Депутат від "Батьківщини", захисник Юлії Тимошенко Сергій Власенко заявляє, що незаконне стеження за ним веде Генпрокуратура, а не Служба безпеки України.

Про це він заявив у понеділок УНІАН, коментуючи свою попередню заяву про незаконне стеження і інші репресії проти нього з боку чинного режиму.

"Сьогодні ЗМІ розтиражували новину з нібито моєю заявою про те, що негласне спостереження за мною під виглядом роздачі рекламної продукції ведуть співробітники СБУ в костюмах мультиплікаційних ведмедів. Я хочу підкреслити, що я ніколи не стверджував подібного", - зазначив Власенко.

"Ми вже встановили особи цих персонажів - це співробітники Головного слідчого управління ГПУ під керівництвом Андрія Станіславовича Курися", - заявив він.

Захисник Тимошенко запевняє, що це "не перший випадок вільного тлумачення пресою його заяв".

"У нас в країні не тільки у владі працюють професіонали в лапках, але і в засобах масової інформації. Як можна було переплутати СБУ і ГПУ? Я в черговий раз прошу журналістів і редакторів перевіряти інформацію, поширювану від мого імені, щоб уникнути неприємних юридичних наслідків", - підкреслив він.

Крім того, Власенко повідомив, що проведе внутрішнє розслідування з метою виявити джерело спотворення інформації, що публікується від його імені.

"Ми зараз перевіряємо, хто це робить. Занадто часто в ЗМІ публікуються мої заяви, де три чверті правди, а 25% - повна нісенітниця, яку додають до правдивого заявою, щоб виставити мене в ролі клоуна. Цю практику ми припинимо раз і назавжди", - запевнив Власенко.

Як відомо, у понеділок, 11 лютого, Власенко заявив про спроби його отруїти. Він зазначив, що у зв'язку з ескалацією ситуації у справі про вбивство Щербаня значно посилився тиск на нього як на захисника Тимошенко.

Зокрема, в публікації йдеться, що біля будинку опозиціонера негласне спостереження за ним вели співробітники СБУ в костюмах мультиплікаційних ведмедів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування