Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко сказав судді "До побачення", а вона йому відмовила

П'ятниця, 15 лютого 2013, 09:15

Печерський райсуд Києва відмовив Юрію Луценку у відводі судді Віктора Кицюка у справі щодо відмови у порушенні справи проти правоохоронців Рената Кузьміна та Сергія Войченка.

Суддя Світлана Волкова залишила відповідне клопотання Юрія Луценка без задоволення, повідомляє кореспондент "Української правди".

Зачитувалося рішення без участі сторони захисту Луценка і самого скаржника, бо відеозв’язок із ув’язненим екс-головою МВС так і не відновився.

Відтак, суддя Кицюк і далі розглядатиме скаргу Луценка на відмову Генпрокуратури відкрити провадження проти першого заступника Генпрокурора Рената Кузьміна і колишнього слідчого Сергія Войченка.

Перед тим, як суддя Волкова пішла до дорадчої кімнати для винесення рішення стосовно відводу судді Віктора Кицюка, між екс-міністром і судом тривала суперечка, оскільки Луценко, який брав участь у засіданні суду за допомогою відео-конференції, вимагав, щоб до зали у Менській колонії впустили декількох депутатів, які приїхали до нього.

У відповідь на це суддя зазначила: "Усі, хто хотів, до зали засідання потрапили (зали суду в Києві)".

На це Луценко розвернув відеокамеру і показав, що в залі з ним – лише один охоронець.

"Не перетворюйте відкритий процес на відкритий фарс. Не влаштовуйте бєспрєдєл з першої хвилини", - заявив Луценко.

Після того, як суддя припинила звертати увагу на його вимогу щодо депутатів, екс-міністра сказав "До побачення" – і камера вимкнулася.

Після цього суддя Волкова пішла в дорадчу кімнату, а адвокат Луценка Ігор Фомін залишив залу, сказавши: "Очевидно, немає сенсу вже сюди повертатися".

"Українська правда"

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування