Коротич написав Герман, що його слова перекрутили

Неділя, 17 лютого 2013, 18:08

Журналіст Віталій Коротич заявляє, що російський журналіст перекрутив його слова щодо обставин припинення запису передач з президентом Віктором Януковичем.

Як повідомила у своєму блозі на сайті "Кореспондент" нардеп від Партії регіонів Ганна Герман, про це Коротич написав їй у листі в неділю.

Герман наводить текст листа від Коротича.

"Шановна Ганно Миколаївно, менi сказали, що Вас прикро вразило "iнтервiю", надруковане в московськiй "Афiшi". Можу лише додати, що брехнi й неточностей щодо мене там вдесятеро бiльше, як про Вас. Можу сказати, що за всiх писак нiхто з нас вповнi не вiдповiсть, а людськi стосунки мають лишатися. Телерозмову, яка Вас обурила, також перебрехали", - стверджує журналіст.

"Cитуацiя, до якої я втрапив, прикра iще й тому, що якi брехнi б з журналу "Афiша" я б не спростовував, щоразу потраплятиму в становище людини, "чи яка вкрала, чи в якоi вкрали, але в чомусь такому вiн замiшаний". Для мене було великою честю брати участь у телерозмовах з Президентом, до органiзацiї яких Ви доклали стiльки зусиль. Розмова про Тимошенко була зовсiм iнакшою, анiж це подано в журнал. Тепер нiчого, крiм перепросин я принести не можу, бо хоч так щось можна поправити (хочу думати)", - додає Коротич в листі до Герман.

"А мене хто перепросить за там таки надруковану брехню про мiй вiдхiд з "Огонька" i стосунки з його колективом, який насправдi подав до уряду клопотання про нагородження мене орденом (i нагородили), а не звiльняв мене. Я можу перелiчувати низки брехень неквалiфiкованого журналiста з "Афiшi", який вигадував часом запитання з вiдповiдями, не дав менi матерiалу для вiзування, але при цьому я нездатен передбачити, де вдарить черговий фонтан брехень. Лиш дивуюсь, як охоче їх пiдхопила частина української преси", - йдеться в листі.

Як повідомлялося, в інтерв’ю журналу "Афіша" Коротич нібито заявив, що після запису п’ятої програми за участю Януковича у журналіста стався конфлікт з Герман через питання про екс-прем'єра Юлію Тимошенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування