Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Коротич: зі мною років 50 не говорили так, як Герман

Понеділок, 18 лютого 2013, 10:37

Журналіст Віталій Коротич підтвердив інформацію про свій конфлікт із Ганною Герман під час запису інтерв'ю з президентом Віктором Януковичем.

Про це він сказав в коментарі журналісту Христині Бердинських, який вона цитує в блозі на "Кореспондент".

Коротич також стверджує, що Ганна Герман змусила написати їй листа з вибаченнями після того, як він дав інтерв'ю російській Афіші.

"Вона [Герман] мене попросила написати його. Справа в тому, що дійсно якісь слова в інтерв'ю були перекручені, якісь ні. Інтерв'ю у мене брав якийсь хлопець, який очевидно не дуже добре знає, про що йде мова . Але єдине, в чому я міг каятися - це в тому, що я не витримав і коли мене Ганна Миколаївна почала всіляко поливати, я їй рефлекторно відповів, але відповів якимись нелітературними словами", - зізнався Коротич.

"Це і стало причиною мого листа їй. Адже я в цьому листі я не спростовую всієї ситуації. Я говорю про те, що прошу у неї вибачення, що я вжив ці слова", - пояснив він.

Коротич підтвердив інцидент з питанням про Тимошенко.

"Я сказав, що Ви знаєте, є Тимошенко, вона сидить у в'язниці. До неї в чергу стоять на прийом посли і навіть якісь президенти. Сидить вона чи не сидить у в'язниці, є якісь правила. Зараз обговорюється питання можна чи не можна її відправити лікуватися за кордон. Це питання ставиться для всіх ув'язнених? Тому що серед ув'язнених є такі, які накрали достатньо, щоб купити собі по клініці в Швейцарії ", - розповів публіцист.

"Це я сказав. І на це чомусь так нервово відреагувала Ганна Герман. Зі мною вже років 50 так ніхто не розмовляв", - заявив Коротич.

"Програми негайно припинилися. Розумієте в чому справа, адже вона була головним ідеологом", - розповів Коротич.

Як відомо, в оприлюдненому Герман листі Коротич писав, що його слова перебрехали.

"Шановна Ганно Миколаївно, менi сказали, що Вас прикро вразило "iнтервiю", надруковане в московськiй "Афiшi". Можу лише додати, що брехнi й неточностей щодо мене там вдесятеро бiльше, як про Вас. Можу сказати, що за всiх писак нiхто з нас вповнi не вiдповiсть, а людськi стосунки мають лишатися. Телерозмову, яка Вас обурила, також перебрехали", - йдеться в листі, наведеному Герман.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: