Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко назвав Ткаченка брехуном і хоче послухати про "ведмедів"

Середа, 20 лютого 2013, 11:07

Народний депутат Сергій Власенко звинувачує керівника групи "1+1" Олександра Ткаченка у брехні і тиску на журналістів УНІАНу та вимагає спростування фальшивих новин "про ведмедів".

Про це йдеться в заяві депутата.

Власенко у своїй заяві зазначив, що "з достовірних джерел стало відомо, що вчора на зустрічі колективу агентства УНІАН з менеджментом групи "1+1 медіа" її керівник Олександр Ткаченко вчергове обдурив журналістів, назвавши начебто правдивими мої коментарі щодо працівників СБУ та ГПУ у ведмежих костюмах".

"Офіційно заявляю, що це брехня", - наголосив народний депутат.

"Олександр Ткаченко - брехун та безпринципна людина, яка на догоду своїм хазяям паплюжить репутацію агентства УНІАН та каналу "1+1", займається цензурою та змушує журналістів ставити на стрічку новин вигадані інтерв‘ю представників опозиції", - заявив Власенко.

Народний депутат вимагає спростування фальшивої інформації та зняття цих начебто "новин" з Інтернет-ресурсу агентства УНІАН.

Власенко вимагає спростування та зняття з сайту УНІАНу двох фальшивих коментарів від його імені, які там з‘явилися 11 лютого.

"Якщо спростування не буде, залишаю за собою право чинити так, як вважаю за потрібне в межах діючого законодавства", - зазначив народний депутат.

У відповідь на твердження Олександра Ткаченка про начебто правдивість зазначених новин, Сергій Власенко пропонує разом з ним та колективом агентства УНІАН прослухати відповідні аудіозаписи. Однак, сказав він, цього не буде, оскільки коментарі вигадані, а запису не існує.

Сергій Власенко висловив підтримку та солідарність з тими працівниками агентства, які незважаючи на погрози менеджменту групи "1+1 медіа" щодо звільнення та навіть закриття ресурсу продовжують боротися за професію та виконують свої обов‘язки з дотриманням усіх журналістських стандартів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування