Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комісія не знайшла "зайців" на літаку, що впав, а в авіакомпанії шоковані

Четвер, 21 лютого 2013, 11:37

У всіх пасажирів, які були на борту літака "Одеса-Донецьк", який упав у Донецьку, були документи, які засвідчують право на політ.

Відповідного висновку дійшли члени комісії з перевірки КП "Міжнародний аеропорт Одеси", створеної за розпорядженням міського голови Одеси, повідомляє офіційний сайт міста.

"Відповідальність за видачу цих документів лежить на організаторові рейсу", - сказано в повідомленні.

"Поки порушень інструкцій з боку співробітників аеропорту не виявлено. Робота комісії триває. До п'ятниці стануть відомі додаткові матеріали перевірки (дотримання режиму доступу на контрольну частину зони Одеського аеропорту й документації компанії)", - зазначається в ньому.

Між тим, футбольні вболівальники, які летіли на матч, заявили в спецвипуску ток-шоу "Шустер Life. Адреналін", що квитки на літак Ан-24 РВ купували в заступника директора компанії "Південні авіалінії" Сергія Павловича Бабича, і вартість їх була 350 доларів.

А директор "Південних авіаліній" Юрій Молотов зізнався, що навіть не знає, скільки людей насправді було на борту літака Ан-24, який загорівся в Донецьку 13 лютого.

За його словами, його шокувало, що на борту було 56 пасажирів (за даними після аварії), бо напередодні було продано 28 квитків і ще 8 квитків було продано безпосередньо перед вильотом.

"На борту було 48 крісел, які забезпечені… Кількість людей я досі не знаю", - сказав Молотов.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування