Міліція каже, що "Свобода" наламала меблів на 50 тисяч

Середа, 6 лютого 2013, 16:22

Київська міліція нарахувала, що під час сутичок у приміщенні Головпоштамту 29 січня було пошкоджено меблів на 50 тисяч гривень.

Про це йдеться в повідомленні київської міліції.

Як відомо, 29 січня цього року, де під час установчих зборів з формування Громадської ради при КМДА було скоєно ряд правопорушень, за результатами чого міліція відкрила 18 кримінальних проваджень.

"У ході протиправних дій було пошкоджено меблі, які знаходилися в приміщенні актової зали та розбито кілька вікон. За попередніми підрахунками матеріальний збиток складає близько 50 тисяч гривень", - йдеться повідомленні.

Окрім цього, під час конфлікту кілька громадян отримали тілесні ушкодження. Потерпілим надано направлення на судово-медичну експертизу задля встановлення ступеню тяжкості отриманих ушкоджень.

Наразі досудове розслідування триває.

Як відомо, ініціативна група з проведення громадської ради при КМДА має намір звернутися до Віктора Януковича з проханням зняти депутатську недоторканність з народних депутатів від "Свободи", які ініціювали бійку в будівлі Головпоштамту.

За словами представника ініціативної групи Хорольського, зірвав засідання громадської ради "свободівець" Володимир Свентіцкій. Крім того він стверджує, що ще один народний депутат від "Свободи" Едуард Леонов бив людей палицею в пах і в живіт.

За його словами, також "свободівець" Андрій Іллєнко особисто був ініціатором двох бійок.

Хорольський стверджує, що голова ініціативної групи Олександр Нагурний після однієї з бійок потрапив до лікарні з травмами голови.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News