Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Опозиція наполягатиме, щоб Рибак відкликав позов щодо Власенка

П'ятниця, 1 березня 2013, 22:40

Опозиційні фракції вимагатимуть від голови Верховної Ради Володимира Рибака відкликати позов до Вищого адміністративного суду щодо позбавлення депутатського мандата Сергія Власенка.

Про це заявив депутат від "Удару" Валерій Карпунцов в ефірі телеканалу ТВі.

"Ми будемо переконувати голову Верховної Ради відкликати цей позов. Він мусить це зробити", – повідомив він, додавши, що опозиція порушить це питання в понеділок на засіданні погоджувальної ради.

Карпунцов додав, що якщо Рибак відмовиться відкликати позов до ВАСУ, то це буде підтвердженням існування вибіркового правосуддя в Україні.

"Якщо на підставі сфальшованих документів буде прийнято рішення про позбавлення мандата Сергія Власенка, то це буде доказом вибіркового правосуддя, яке нищить парламентаризм", – констатував депутат.

"Це робиться для того, аби позбавляти опозиційний табір "бойових штиків" і голосів. І я думаю, що це не остання акція влади щодо депутатів від опозиції", – спрогнозував Карпунцов.

Як відомо, заступник лідера партії "Батьківщина" Олександр Турчинов заявив, що спікер Володимир Рибак подав до ВАСУ подання щодо позбавлення Власенка депутатського мандату.

За його словами, у середу о 10 годині вечора "було сфальшовано рішення регламентного комітету щодо позбавлення Власенка депутатського мандату".

Турчинов розповів, що засідання регламентного комітету не проводилося, а просто були зібрані підписи 8 членів комітету від Партії регіонів та одного комуніста.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: