Кандидат у депутати: "Для влади не проблема тримати провокаторів в опозиції"

Вівторок, 19 березня 2013, 15:59

Кандидат у народні депутати у 194 окрузі у Черкасах, опозиціонер Микола Булатецький заявляє, що проти нього діють і влада, і деякі соратники.

Про це невизнаний переможець виборів заявив у інтерв’ю черкаському виданню "Прочерк"

"Конфлікт між мною і владою завжди був і, на жаль, думаю, що завжди буде. Якщо говорити про вибори до парламенту, то влада бачила в мені серйозного конкурента. Тому особливо інтенсивно ця війна триває вже протягом року", - сказав Булатецький.

Водночас, він заявив, що перебуває в "доволі жорсткій дискусії" з частиною опозиції.

"В останніх спробах скомпрометувати мене (нібито зв'язком Булатецького з депутатами-"перебіжчиками" Табаловими), переконаний, залучені дві сторони: влада і конкретні представники опозиції", - заявив екс-кандидат..

"В системі опозиції йде пошук людей, які б разом із владою не допустили мене до повторних виборів. Цей механізм був залучений і до виборів, і в період виборів. Усередині опозиції тривала робота проти мене. Не виключаю, що всередині місцевої нашої опозиції залучені провокативні елементи за підтримки Києва", - сказав Булатецький.

За його словами, і проти Леоніда Даценка – опозиційного кандидата у проблемному 197 окрузі (Канів) – "велася боротьба".

"Для влади не проблема тримати провокаторів всередині опозиції. І думаю, що на цей момент вони активізують свою діяльність", - сказав Булатецький.

Він переконаний, що "пряму вказівку" діяти проти нього давав голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб, який, як припускає опозиціонер, вважає його "ворогом".

"В нас уся система перелякана перед Тулубом (а це підлеглі, міліція, СБУшники).... Я вже вимушений згортати підприємницьку діяльність. Ніхто не хоче мати проблему, контактуючи з таким підприємцем… На мене тиснуть через суди, прокуратуру", - заявив Булатецький.

"Коли нещодавно приїжджав до Черкас президент Віктор Янукович, то за мною ходили конкретні бандити, щоб не допустити мене до президента", - сказав він.

За словами Булатецького, проти його сина Максима порушили справу через протест проти Тулуба у вигляді жалобної процесії, бо він як керівник міської "Батьківщини" підписував заявку на акцію, на якій "виносили траурні вінки Тулубу", хоча на час проведення протесту Булатецьких не було в Черкасах.

Також Булатецького звинувачують у незаконному будівництві дому на схилах Дніпра, але він стверджує, що вже 5 років законно будує родинний будинок.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування